Historien bakom Ripa Eyewear

 

VI SKAPAR NYA IKONER

Vår ambition är att du ska kunna bära dina Ripa om 10 år. Då gäller det att både design och kvalitet är hållbar. Vi gör solglasögon i en tidlös design där samtliga kollektioner håller samma höga nivå på båge och lins.

Vi skapar solglasögon som kännetecknar olika typer av karaktärer. Vi skapar nya ikoner.

VÅR VISION

Alltid utmana och lära marknaden att ett bra glas med en tidlös design kommer vara en investering som är värdefull för dina ögon och ditt självförtroende. 

DESIGN

Ripa Eyewear skapar solglasögon i klassiska former som istället för att ta över, framhäver ditt ansikte och din stil. Våra solglasögon är runda, halvrunda eller fyrkantiga där varje modell kännetecknas av den guldiga ripan längst ut på skalmen. 

Vilken design är du?

SOLGLAS

De äldre aktörerna på marknaden kunde inte erbjuda en bra lins utan ett besök hos optikern, detta ändrade vi ändra på. Tillsammans med franska Essilor och deras solglas-kollektion Sun Solution Experio skapades tre olika solglas som inte bara ger ett klarare ljus, utan erbjuder den bästa kvaliteten som skyddar ögat imot det skadliga ljuset och dess reflektioner. 

Läs mer om Ripa solglas

Ripa Eyewear är en ny ikon som skyddar dina ögon och framhäver din karaktär.
Försäljningen av Ripa Eyewear sker på ripaeyewear.com, Ripa Showroom i Stockholm och via noga utvalda återförsäljare. 

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användar- och shoppingupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Acceptera

Jämför 0