Ripa Summer Tour #exploreripa

Sommaren, denna fantastiska årstid som vanligtvis är en blandning av regn, sol, ljusa kvällar och massa härliga minnen. Men efter regn kommer solsken och då fanns Ripa Eyewear på plats runt om i många av Sveriges fina sommarpärlor.

Turnén som ägde rum i en Land Rover Defender hade sin start i Borgholm på Öland den 1/7 följt av Visby, Borås, Göteborg, Båstad, Malmö och avslutningsvis Falstebo den 11/7 där Ripa Eyewear fanns på plats i samband med Falsterbo horseshow.

Mottagandet från kunder på varje ort var fantastiskt och försäljningen från flaket var väldigt uppskattad, en liten ripa viskade i örat att Ripa Eyewear hade Almedalsveckans häftigaste monter och blev något många ville besöka.

 

Flak försäljningen från Defendern varvades med butiksförsäljning hos bland annat Harrys Mode i Borås. Vilken butik! Nu säljer de både italienska kläder och solglasögon bland annat. Fjällripan verkar het och Borås är nog den staden i Sverige som har flest Fjällripor per capita.

Vidare var det västkusten som gällde, eller som göteborgarna sa när vi kom ”bästkusten”.. Här skedde försäljning från flaket och där vi stod utanför Stora Teatern på Avenyn var det många som visade intresse och ville köpa. Därefter blev det försäljning i Båstad, Malmö och avslutningsvis Falsterbo. Ripa Eyewears solglasögon var tydligen något i hästväg enligt flera i Falsterbo.

Sammanfattningsvis efter 250 klimat kompenserade mil (enligt Land Rover 😉 ) körda och nästan lika många solglasögon sålda så är detta en turné att minnas.

För mer information och bilder, besök vår Instagram. Där hittar du alla stories som spelades in under sommarturnen.  https://www.instagram.com/ripaeyewear/

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användar- och shoppingupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Acceptera

Jämför 0