Lansering av Ripa Eyewear

FJÄLLRIPAN BLIR INTE LÄNGRE BLÄNDAD!

Solglasögon som accessoar är en viktig del i den internationella modeindustrin. Men solglasögon är också en slit och släng produkt. Vi konsumenter köper solglasögon för stunden, på närmaste bensinmack. Man köper billigt utan att reflektera över kvalitet på solglasen. Det märks även att de större design husen endast lägger focus på design och slappnar av när det kommer till kvaltiteten på solglasen.

Ripa Eyewear fokuserar på solglasögon med kvalitet, design och funktion. Vi lägger största vikt på riktigt bra solglas och utgår från solglasens egentliga funktion och vikten av att skydda ögonen med rätt typ av solglas. Vi tycker att våra kunder är värda ett solglas som både skyddar ögonen och förstärker deras personlighet.

Vi vill berätta en historia bakom varje modell. Fjällripan är den ”sportigare” runda modellen med spegelglas anpassad för aktiviteter med mycket solreflexer. Fjällripan sitter bäst där dina ögon behöver skydd från sol, snö och is. Dalripan är utvecklad för den moderna människan som kräver en tilltalande design och ett solglas som skyddar ögonen från storstadens stress och fart. Denna model passar umärkt för bilkörning. Vår orginal Ripa är vår populära all-round modell som sitter skönt och som förstärker karaktär och uttryck. Perfekta strandbågen eller för en picknick i parken.  

Under påskhelgen visar vi Ripa Eyewear i samband med lanseringen av nya modeller. Vi gör det i Åre under långfredagen på Hotell Åregården och Timmerstugans Påskaftons-afterski. Du är välkommen att mingla med oss från Ripa Eyewear och även få en unik möjlighet att testa Ripa Eyewears under långfredagen och påskafton. Om du gillar våra solglasögon kan du köpa på plats och vi ger dig naturligtvis en lanseringsrabatt. Vill du beställa online så ger vi dig en rabatt kod som ger dig 10% på vårt ordinarie pris. Läs mer om eventet Här

Välkommen till Åre och välkommen att prova ett par solglasögon med karaktär. 

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användar- och shoppingupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Acceptera

Jämför 0