Ripa Eyewear X IFK Stocksund

Ett mål, två mål, tre mål. Vilken målmaskin! Denna match mellan IFK Stocksund och FC Gute fick Ripa Eyewear som även är stolt sponsor till IFK Stocksund beskåda.

Vid sidan av planen skedde försäljning och uppvisning av produkter vilket var väldigt uppskattat och för att visa vår uppskattning till klubben och spelarna så valde vi att utse matchens lirare som skulle få välja valfri modell vid matchens slut.

Matchen flöt på och att utse en person bland alla dessa högpresterande spelare skulle bli en utmaning. Efter första halvlek hade vi spanat in en spelare som hade visat laganda, spelglädje och även redan gjort mål och framförallt spelat fram till mål. Detta är något vi tycker definierar en typisk lagspelare och fotbollsspelare. Efter andra halvlek stod det klart, hela laget hade gjort detta tillsammans men det var ändå en person som med sin vilja och målspruta lett IFK Stocksund till seger mot FC Gute.

Grattis Alex, du gjorde ett kanonjobb tillsammans med dina lagkamrater. Kul att du valde Dalripan, det är en riktig vinnarmodell.

Slutsignal! 

Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användar- och shoppingupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. Acceptera

Jämför 0